Globalt Perspektiv er et liberalt alternativ

6. november 2017

Globalt Perspektiv er et seriøst, liberalt alternativ i vår nye og noe kaotiske medieverden. Det er et nettmagasin med tema – og bakgrunnsartikler fra hele verden innenfor de fleste emner. Vi har gitt oss selv fem år til å stable det på beina fullt og helt, og ligger faktisk foran skjema både i antall artikler og antall lesere – og det er vi fabelaktig fornøyd med. 17. januar fylte vi tre år!

OVER 100 ARTIKLER FRA HELE VERDEN LIGGER KLAR TIL DERE.

Målet vårt er å dekke et «hull» i mediebildet og gi et bredere perspektiv (sic) på det som skjer hjemme og ute. Vi skal gå dypere, feste knagger til fragmentariske nyheter og sette begivenhetene inn i en historisk ramme. Men vi skal også – og gjør allerede – bringe nyheter utenfor hovedstrømmen og innimellom knekke noen myter om hvordan verden er skrudd sammen. Noen vil kanskje mene vi lykkes, andre er muligens mer skeptiske. Men vi håper dere (fortsatt) tar turen innom www.globaltperspektiv.no, og alle reaksjoner – holdt i en anstendig tone – er meget velkomne.

Det er ikke alltid lett å bringe fakta i en verden der gjensidig motstridende tall slynges ut over oss og sannhet har blitt et flertallsord. Men vi gir det et forsøk. Globalt Perspektiv har kommet for å bli, og i løpet av de neste månedene og årene skal vi bidra etter beste evne å gi dere det vi lover.

Artikler i Globalt Perspektiv vil bli lagt ut fritt i overskuelig framtid. Men en vippset tier eller to er selvfølgelig ikke uvelkomment, til Globalt Perspektiv 511021.  Alt hjelper i dette lille prosjektet (som vil bli større med tiden). Dere er også velkommen til å bidra med debattinnlegg, kronikker, artikler og kommentarer. Disse kan sendes til post@globaltperspektiv.no, eller til ggaulin6@gmail.com.

Støtt et liberalt alternativ til våre nye hatmedier. Les gjerne mer om oss under Om oss. Og takk for interessen!

Forrige artikkel

Hvor mye skog mister verden? Ikke så mye!

Neste artikkel

Fremtidens robotsoldater skal kunne tenke selv!

Siste

gå tiltoppen