Meningen med fugler – og andre fuglebøker

23. februar 2018

Fra Simon Barnes kommer boka «The Meaning of Birds,» som utforsker fuglenes biologi og vår fascinasjon for dem. Visste du for eksempel at englene som er skåret ut i taket på en gammel engelsk kirke i East Anglia viser dem med vinger hentet fra sivhauk? Andre bøker for fugleinteresserte er «Birdmania» av Bernd Brunner og «Birding Without Borders» av Noah Strycker. Våre fugler sliter helt forferdelig, noen arter er redusert med 90 prosent. I disse kalde dager hjelper du dem ved å legge ut solsikker, epler og annen mat.

Forrige artikkel

Kan noen avsette denne mannen?

Neste artikkel

De unevnelige tings historie

Siste

Mossads mørke historie

Forfatteren Ronen Bergman blir æreskjelt av den israelske etterretningstjenesten. Intet merkelig i det, siden han avslører mer enn han burde ha visst.

De unevnelige tings historie

Alle ting har sin historie, også sexleketøyet. To bøker tar saken i andres hender: «Buzz: The Stimulating History of the Sex Toy»
gå tiltoppen